Reviews from Kip2day Zwolle

Recent reviews

5.0
Annemieke
29 May 2022

XL party pan met verschillende hapjes. Alle soorten hapjes vielen goed in de smaak. Bezorging ruim op tijd door vriendelijke bezorger.

A
14 May 2022

Héérlijk!

Janet
18 April 2022

Op tijd bezorgd, en het was heerlijk.

Sharon
16 April 2022

Wat een fantastische service. Had een partypan m besteld. Ideaal dat je nu aan kunt geven of je de partypan zelf ook wilt huren. Bestelling is persoonlijk aan de deur bezorgd met een mega glimlach. Er is meer dan genoeg kip. Echt heerlijk allemaal. Alleen jammer dat de stripes in stukjes waren gesneden. Had ze persoonlijk liever gewoon heel gezien.

Van Beek
19 March 2022

Super service heerlijk kip

Melvin
12 March 2022

De extra kruiden op de patat hadden van mij niet gehoeven

Dp ruitenberg
11 March 2022

Snelle bezorging. Super eten

Jo
8 March 2022

Keurig optijd en alles nog heerlijk warm

Johan
5 March 2022

Lekker eten goed gaar en warm. Kip ook zoals altijd goed gekruid. Top.

Niek
3 March 2022
Lourens Koops
26 February 2022

Super lekker, zoals gewoonlijk! En mooi op tijd bezorgd.

Kramer
26 February 2022

Alles keurig verzorgt

Sdt Kara
25 February 2022
Bianca
24 February 2022

Snel bezorgd en super lekker, kwaliteit is echt top!

siero
20 February 2022

via hun eigen site besteld maar wist niet wat gratis was (misschien bij vermelden)en normaal kreeg je appelmoes en toetje bij maar zat er niet bij verder een aanbeveling

Reaction from Kip2day

goedendag, Onder het kopje kies uw gratis product kan u zelf aangeven welke product u wenst. Onze excuses voor de onvolledigheid van het menu, het toetje en de appelmoes horen er zeker bij, als u even had gebeld dan hadden we dat direct kunnen brengen.

Bas
9 February 2022
Luuk
5 February 2022

Top eten 👌🏻

Hans van Leeuwen
5 February 2022
Annemieke de Boer
4 February 2022

Ik had kipsate menu kip was heerlijk jammer dat de patat koud was Keurige jongeman en zeer beleefd die het bracht.

Richard van Gelder
29 January 2022

Was heerlijk

Hinrie
26 January 2022
Jannie
17 January 2022

Prima in orde

K
7 January 2022

Lekker eten voor een goede prijs

Sterre Wessels
7 January 2022

Super goede bezorger! Mega snel!

Lourens Koops
6 January 2022

Zoals gewoonlijk weer echt lekker gegeten! En bezorging keurig op tijd!

Ruud van Dijk
5 January 2022

Eten was weer heerlijk en bezorging rond afgesproken tijd.

johan
1 January 2021

Hapjes schotels gekocht die zeer smakellijk was. Zeker een aanrader scheelt werk thuis en zo lekker krijg je de hapjes niet als je ze zelf maakt.

danielle
31 December 2021

Altijd lekker, de party pannen zijn onze favoriet en nergens smaakt de gebraden kip zo lekker als bij kip today

Ronnie Roo en Mirjam Roo
30 December 2021

Al jaren top

Rik Bovenkamp
17 December 2021

Ultieme vrijdagmiddag lunch! Belangrijkste reden om op vrijdag niet thuis te werken. Altijd lekker, altijd op tijd en vriendelijk personeel.

Karlijn Koel
9 December 2021
H Janssen
8 December 2021

Ik hoop dat de volgende eigenaar het net zo goed als de huidige eigenaar die de zaak te koop heeft gezet.

Bert Broekhart
5 December 2021

Eenvoudig bestelling plaatsen en bericht krijgen van het verloop ervan. Ook de afgesproken tijd van de bestelling was perfect.

Cara Oosterbroek
5 December 2021

Was lekker en netjes verpakt. En netjes op tijd bezorgd.

Jhalil
4 December 2021
Sandra
4 December 2021

Snel, eten is altijd goed warm en de kwaliteit is goed! De bitterballen en kippeling zijn hier favoriet.

Moreno Jansen
3 December 2021

Heerlijk eten , optijd klaar ! Zeker vaker bestellen

Broekhuis
28 November 2021
J schipper
27 November 2021

De bestelling kwam 45 te vroeg. Verkeerd drinken er bij. Was dat we te vroeg thuis waren andere mooi mis gelopen.

Annika Visscher
27 November 2021

Heerlijk eten en snel bezorgd ! Aanrader

Hinrie
25 November 2021
Lourens Koops
14 November 2021

Fijn bezorgd op het afgesproken tijdstip. En natuurlijk heerlijk gegeten. Tot de volgende keer!!

Gerrit
14 November 2021
Henry Prins
13 November 2021

Gewoon een heerlijk kippetje!

Tom Schuurman
11 November 2021

Heerlijke vers gegrilde hotwings en snelle bezorging!

Be
30 October 2021
Erwin
28 October 2021

Warm en op tijd. Goede verhouding van porties.

Elsbeth
25 October 2021

Heerlijk gegeten, op tijd bezorgd en leuk personeel.

Els
23 October 2021

Tevreden , iets vroeg maar verder dik voor elkaar! Bezorger belde netjes zoals gevraagd. Prima

Johan
15 October 2021

De bestelling was keurig op tijd en het smaakte top…

M.Helder
14 October 2021

Prima en snel bezorgd

claudy
6 October 2021

Heerlijke kipgerechten en een snelle en vriendelijke bezorging. Dank je wel Kip2day en tot de volgende bestelling.

Annika
3 October 2021

Heerlijk eten. Had gevraagd om de bestelling bij de deur neer te zetten, werd ook netjes gedaan. Top!

Rene
25 September 2021

Bezorging perfect optijd en eten was heerlijk.

Landman
23 September 2021

Was zoals altijd heerlijk en goed warm. En super service

Marcel
19 September 2021

Helaas was het dit keer geen succes. We hadden expliciet gevraagd om niet voor een bepaalde tijd te bezorgen. Helaas werd dit wel gedaan. Hierdoor hadden we koud eten op het moment waarop we wel konden gaan eten. Spijtig, helemaal omdat we juist verzocht hebben het niet eerder te bezorgen.

Andre hendriks
9 September 2021

Was weer super 😁😁

Lourens
8 September 2021

Zoals we gewend zijn van Kip2day, netjes op tijd en alles lekker warm en knapperig. Kortom, we hebben weer heerlijk gegeten!!

Niek
4 September 2021

Was heerlijk.

Leroy
4 September 2021

Altijd lekker! En snel geleverd 🤞

Veldman
26 August 2021

Lekkere kipproducten

Ada
20 August 2021
timo
19 August 2021

Kip! Tot kunst verheven!!! Heerlijk !!

siero
8 August 2021

was teveel en jammer dat je verplicht moet kiezen of je er friet ect bij wil zonde om weg te gooien je krijgt al zo veel

Roerig
6 August 2021
Hinrie
5 August 2021

Weer prima voor elkaar.

Jeroen van E
10 July 2021

S ochtend besteld om te bezorgen om 20.00 maar niets ontvangen..

Kevin
9 July 2021

Alles was nog heel warm doen we aankwamen op werk alles was heerlijk 🤤 iedereen heeft ervan genoten

Linda
8 July 2021

Was weer heerlijk 👍🏼

Florian
8 July 2021

Altijd kwaliteit. Altijd vriendelijk

johan
5 July 2021

Eten was niet goed warm. Lauwe wedges . Kip leek opgewarmd niet krokant slap dus. Had dit al es eerder aangegeven . Toch jammer heb wel es betere bestellingen ontvangen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

slijkhuid
4 July 2021

kipnuggys waren veel te hard gebakken niet gewent van jullie kon ze niet eens afbijten

Ali
3 July 2021

Perfect lekker mals warm gegeten. Ik Ga vaker hier bestellen.

Lourens
27 June 2021

Zoals we gewend zijn, dus erg lekker en mooi op tijd en altijd lekker warm bezorgd.

Hinrie
25 June 2021
A. Obdeijn
23 June 2021

Lekker warm, knapperig en vers. Prima

JJB
22 June 2021

Bezorging was later als gevraagd, kroket enorm vet en patat lauw en slap. We bestellen geregeld, maar dit keer was alles helaas onder niveau.

Johan
12 June 2021

Lekker eten. Op tijd geleverd. Meer kun je niet wensen.

Jeanette
8 June 2021

Naast de kip waren de zoete aardappel frietjes waren heerlijk!

Anneke Obdeijn
6 June 2021

Altijd nog lekker warm

Sandra
3 June 2021

Fan van de kruiden op de patat. Jammer genoeg bezorgen ze niet in Stadshagen, maar ik rij er graag voor om.

Frans
29 May 2021

Heerlijk gegeten. Flinke porties.

Linda Nollet
29 May 2021

Heerlijk weer 👍🏼

Jannie
29 May 2021

Heerlijk gegeten, bezorging keurig op tijd.

Michiel
29 May 2021

Erg mals en lekker. Binnen 20 minuten bezorgd

Hendriks
21 May 2021

Jammer dat we meer als een uur moesten wacht niet gewend van jullie maar eten was heerlijk 😁😁😁

johan
21 May 2021
Marjolein Guitjens
20 May 2021

Altijd heerlijke kip, vriendelijk personeel en snelle bezorging! Laatst zelf perongeluk de verkeerde sausjes besteld, en nog zo vriendelijk zijn om de goede te brengen ook top tent!!!

Jasper
20 May 2021

Was erg smakelijk en nog goed warm ook!

Linda Nollet
11 May 2021

Was weer super 👍🏼

Hinrie
11 May 2021
Linda Nollet
8 May 2021

Was heerlijk kippetje en ook lekker warm ! Prima 👌🏼

Rianne
6 May 2021

Het eten was erg lekker. Heb nog wel een tip: op jullie site staat niet overal een plaatje bij hoe de menu's eruit zien. Dit zou wel fijn zijn.

Bas
4 May 2021
claudy
3 May 2021

Kip2day is een heerlijke zaak, om je eens goed te verwennen met lekkere en goedkope, kipgerechten. De service is prima en het voedsel is snel thuis. Aanschuiven maar.

Geert
2 May 2021

Goh wat lekker zeg, alles was optijd heeeeeerlijk!

Eef Valize
1 May 2021

Heerlijk eten en goed warm precies op tijd bezorgd.

johan
30 April 2021
Calvin
30 April 2021

Er zat een flyer bij die me zo ongeveer voor aso uitmaakt omdat ik via thuisbezorgd heb bestelt, terwijl ik gewoon via de website heb besteld. Maakt opzich niet uit, kan gebeuren. Maar als je me uitmaakt voor iets wat ik niet ben, zorg dan in ieder geval dat de bestelling klopt en je niet producten met elkaar wisselt;)

Niet tevreden
29 April 2021

Ik kreeg de bestelling pas heel erg laat, nadat ik er over gebeld had, bezorgd. Op de website staat dat ze vanaf 15.00 bezorgen. Dat blijkt niet te kloppen. Ook 16.30 bleek niet haalbaar. Pas tegen 17.00 kreeg ik de bestelling. De bestelling was helaas niet compleet. Een portie patat en satésaus ontbraken. Toen moest ik daar weer achteraan bellen. De spareribs waren inmiddels koud. Ik kreeg de patat en satésaus wel vrij snel nabezorgd, maar het leuke was er wel vanaf. Nu moest mijn zoon de kipfrikandel en kipnuggets zonder saus eten. Voor veel geld veel gedoe dus. Ik kreeg de indruk dat ze niet echt op deze bestelling zaten te wachten. Ik heb bij kip2day.nl zelf besteld. Ik denk dat je via thuisbezorgd.nl veel betere service had gekregen.

Koops
27 April 2021

Er was een half uur eerder bezorgt dan afgesproken

Johan
26 April 2021

Prima zoals gewend. Lekker.

L.k.Veerman
26 April 2021

vriendelijke mensen,en de hapjes schalen waren top voor herhaling vatbaar

R.H.E. Oijevaar
17 April 2021

2 kippoten menu heerlijk en genoeg! En bestelling keurig op tijd!

Petet
12 April 2021

Eten was gewoon goed😊👍

johan
11 April 2021

wederom prima eten .Ruim belegde broodjes heerlijke wedges.Prima op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maarten en Leonie
9 April 2021

We hebben genoten van het eten. We waren zelf wat aan de late kant. De medewerker van Kip2Day stond aan de weg op ons te wachten omdat het eten anders koud zou worden. Top service!

Bark
3 April 2021

Prima

Reinier
2 April 2021
gradus
1 April 2021

was weer uitstekend zelfs mooi ruim op tijd

Ronald
28 March 2021

Lekkere spareribs en hotwings. Snel bezorgd een aanrader voor iedereen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hinrie
27 March 2021
Alex
22 March 2021

Prima eten zoals gewoonlijk. 👍🏻 Alleen deze keer wel heel erg veel zout over de wedges. Dat was en mag minder.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annelies sol
20 March 2021

Heerlijk gegeten..we gaan zeker nog een keer bestellen..vriendelijk personeel..goed eten

Bryan
15 March 2021

Bestel hier vaker en woon redelijk in de buurt. Krijg altijd alles 5 tot 10 minuten eerder en het smaakt altijd goed. Help deze lui de corona door zodat iedereen er nog vaker van kan genieten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ilse
14 March 2021
Wilfred
3 March 2021

Snelle bezorging & alles kraakvers en warm, tevens de nieuwe Winky besteld en werkelijk een echte aanrader, volgende ronde weer!

Wessel
28 February 2021

Altijd lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

José
18 February 2021

Wederom top.

van der Veen
15 February 2021

Bestelling Kwam 20 minuten te laat. Producten waren lauw en de kroketten geplet. Kortom een keer nooit weer!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hinrie
12 February 2021
Wessel
6 February 2021

Altijd goed en altijd snel! Top weer!

Van boven
6 February 2021

De kip was erg lekker

ED
5 February 2021

Heerlijk gekruide spareribs gegeten.

Kooyman
4 February 2021

Heerlijk was het. En het eten was nog lekker heet

Barkema
1 February 2021

Was ditmaal keurig in orde.

André Vaessen
1 February 2021

Stipt op tijd, goed eten en zeer betaalbaar . Met een glimlach werd er bezorgd . Ik haal niets meer bij de cafetaria om de hoek 😜

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cock Schouten
28 January 2021

Geweldig!

Wilfred
23 January 2021

Wederom top, heerlijke krokante (warme) Frites & snelle vriendelijke bezorging!

Suus
22 January 2021

Het is altijd goed, super snel en lekker met extra’s ook al geef je aan dat het niet hoeft. Altijd service die top is!! Bestellen, niet via de oranje jassen maar gewoon via de eigen website!

Wilfred
17 January 2021

Supersnelle bezorging, keurig verpakt & erg lekker, absolute aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bas
12 January 2021

De kiphamburger met kaas was zoals altijd heerlijk, maar de wraps werkelijk niet te eten. Er zouden 2 grote wraps zijn, ging uit van wat kip, sla met wat saus. Het waren 4 zompige kleine wraps vol knoflooksaus met wellicht een stukje kip erin, maar heb ze na 2 happen saus maar weggegooid.

E Cramer
9 January 2021

Het eten is heerlijk. Maar er klopt telkens iets niet. Al eerder over gebeld. Nu weer. Wij hoeven de appelmoes niet dus geef ik dat aan maar toch komt het telkens mee. Zonde want gaat Prullenbak in. Daarnaast de vraag : krijg je bij elk menu gratis product of per bestelling??

Johan
9 January 2021

Vaak 5 sterren nu niet. Kip was uitgedroogd. Te lang in het warmhoudapparaat cq grill. Bezorging wederom prima op tijd.

Hannah
3 January 2020
Ann
3 January 2020

Heerlijk eten, snel bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lourens
2 January 2020

Duidelijkheid van de site en vlotte bezorging. En natuurlijk uitstekende kwaliteit van de producten

Cock Schouten
30 December 2020

Top!!

Saaltink
29 December 2020

Bestelling was op tijd klaar. Vriendelijk personeel. Eten was weer super.

Débora
21 December 2020

Het was er snel door een vriendelijke bezorger en het was heel erg lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zigterman
18 December 2020

3 sterren is om dat ik bij mijn menu geen salade en appelmoes zat. Normaal is alles goed voorelkaar maar nu dus niet.

Cock Schouten
17 December 2020

Zoals altijd, geweldig!!

johan
14 December 2020

prima op tijd en lekker zoals wij gewend zijn.Fijnste kip van zwolle. Zo doorgaan

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ben
12 December 2020

Kip is veeeeeeel te zout. En kunnen jullie ook andere smaken ontwikkelen zodat er wat te kiezen valt? Gegrilde kip die ik gewend ben is niet zo nat als deze.

J. Rijnberg
11 December 2020

De kwaliteit was zoals vanouds goed en de bezorging was ook goed sneller dan ik had verwacht

Martin
11 December 2020
Cock Schouten
10 December 2020

Fantastisch!

Jarno
8 December 2020

Zoals altijd super vriendelijk en super eten, toppers!

Andre
6 December 2020

De beste kippies van Zwolle.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

johan
6 December 2020

zoals gewend prima eten en prima op tijd

Elena
29 November 2020

De kippeling was erg (te) zout en de kipkroket mag wat smeuïger maar qua smaak was alles prima in orde! Bezorging was ook erg vlot, dat was prettig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter S
29 November 2020

Snel en lekker. .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Barkema
29 November 2020

Bezorging is steeds 15 minuten voor afgesproken tijd. Dat is lastig.

Henri
29 November 2020

Gewoon zoals altijd fingerlikking good LOL

Suus
27 November 2020

Het is altijd goed en snel, lekker en wat extra’s . Gewoon lekker via de eigen site bestellen. Top!!!

Anne
24 November 2020

Super snel geleverd

R B
24 November 2020

Heerlijke kip, snelle bezorging, goede prijs.

johan
22 November 2020

zoals altijd weer prima op tijd en lekker eten. De kip is vooral heerlijk. goed gaar en goed gekruid.

gradus
17 November 2020
Anoniem
15 November 2020
Eva van Winsum
14 November 2020

Het was heerlijk! Jullie hebben klanten bij

Abel
14 November 2020

Borrelnootjes zijn heerlijk! Bezorging bijna altijd eerder dan verwacht, top!

Andre
12 November 2020

De maaltijd was perfect en ruim voldoende. Ik zal hier zeker nog terug komen.

Gerard
8 November 2020

Prima kip! Lekker mals. En vriendelijk personeel, bestelling mooi op tijd klaar. Top!

Sanne
8 November 2020
Fam
7 November 2020

Lekker knapperige kip! Ook de kruiden waren smaakvol. De bezorging ging snel.

Cock Schouten
5 November 2020

Fantastisch!!

Edwin
3 November 2020

Bestelling binnen de tijd geleverd, alleen de patatjes waren lauw en slap. Ga er vanuit dat het een incident is, want het is nog niet eerder gebeurd. Daarnaast was de rest lekker en goed warm.

Jasper
31 October 2020

Veel te veel kruiden op de kip lippen en mond stonden in brand. en aangebrande kanten aan de kip

johan
31 October 2020

Alleen nog steeds niet bruikbaar de ING betaalapp

Cock Schouten
26 October 2020

Top !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M van t Veer
25 October 2020

Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk! Bezorging werd snel geleverd. 1 gerecht was verkeerd geleverd. Hiervoor gebeld en een vervangend gerecht werd kosteloos en wederom snel geleverd. Super service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hinrie
23 October 2020
slijkhuis
23 October 2020

vind het niet netjes dat ik na de vorige keer helemaal miks meer gehoort heb dat was mij toe gezegd

Cock Schouten
21 October 2020

Zoals altijd......geweldig!!

Cock Schouten
18 October 2020

Zoals altijd geweldig! Voedsel fantastisch. Bezorging op tijd. Ik kom zeker terug!!

Cock Schouten
13 October 2020

Zoals iedere keer, helemaal top!!

slijkhuis
10 October 2020

bijna iedere week een grote bestelling deze week voor 49euro bijna alles koud erg jammet

Cock Schouten
7 October 2020

Het eten was prima en de bezorging zeer op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Anoniem
3 October 2020

Was heerlijk kippeling mocht iets krokanter

Reinier
29 September 2020

Snel maar de kip leek opgewarmd want de kipendijen spiezen waaren extreem hard aan de zijkanten en de koppeling van boven ook. De rest was wel lekker

Peter
27 September 2020

Eierballen waren helaas uitverkocht, maar dat stond niet op de site, werd gebeld dat ze er niet meer waren en er werd vervanging geregeld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lourens
25 September 2020

heerlijk eten zoals gewoon!! En sneller dan snel met de levering. Kortom, toppie

robben
25 September 2020

was weer snel bezorgd het eten was uitstekend

Scott
17 September 2020
Anouk
16 September 2020

Kip was echt kapot lekker met ruime porties. Ik had krieltjes besteld, die waren op en heb een lekker alternatief gekregen!! Alleen jammer was dat ze de saus waren vergeten ondanks dat ik daar wel betaald voor heb. Maar dat kan natuurlijk gebeuren!

Lourens
13 September 2020

zeer snelle levering. TOP!!

Anoniem
11 September 2020

Eten is altijd geweldig, alleen als je bestelt via de website kannje als je een bepaalde e code invoeren voor een blikje of een kroket. Die doet het alleen nooit.

Wessel
6 September 2020

Altijd lekker en snel bezorgd

Ben Ale
31 August 2020

Te veel paneer om de kip waardoor ik geen kip meer proef. En probeer 's te variëren met smaken. Niet alleen mild, hot en superhot maar gebruik 's andere kruiden en specerijen. Denk dat ( potentiële ) klanten een breder smaakpallet hebben dan hot of minder hot. Wedges waren goed heet en krokant. Niks mis mee.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans
29 August 2020

Bestelling was teleurstellend. Levering was 20 minuten te vroeg, dus mijn zoon was nog niet thuis. Producten waren in een klein papieren zakje gestapeld waardoor bijna alles plat, kapot en zompig was.

peter
26 August 2020

was helemaal top

Barkema
24 August 2020

Zou bezorgd worden om 18.15. Was er al om 17.45. Gast was er nog niet en dan is het jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

johan
22 August 2020

bestel al weer jaren daar en zoals gewoonlijk toppie. Goed warm en op tijd. Kip nergens zo lekker .Goed gegrild en gekruid

Ankie
20 August 2020

Heerlijk gegeten en het was keurig op tijd!

johan
15 August 2020
Scott
9 August 2020

Patat was iets te zout en de kippeling was meer doorgebakken/krokant als anders

Monique
9 August 2020

Het was weer super lekker de bezorging was op tijd en de bezorger heel vriendelijk 👍🏼👍🏼

Kristi
3 August 2020

Goede snelle service en heel lekkere kip en friet. Super lief dat ik er zelfs extra toetje en saus bij kreeg.

Jojanneke
2 August 2020

Het was weer goed, zoals altijd!

Scott
31 July 2020

Heerlijke knapperige friet en de kippeling was perfect beetje krokant zoals het hoort en alles was perfect warm en snel bezorgd

Anita
24 July 2020
Barend
20 July 2020

Lekkere 🐓 👍

Arjun
19 July 2020

Niet wat ik gewend was. Kipsaté viel tegen. Maar de bezorging was goed. Normaliter dikke vijf sterren

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
13 July 2020

Hoewel er van de bestelling niet alles geleverd was, toch 5 sterren, omdat na mijn telefoontje, deze supersnel nabezorgt werd. Het eten was, zoals gewoonlijk weer top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Zigterman
10 July 2020
Sorayw
5 July 2020

Goed eten. Prijs kwaliteit verhouding goed

M doze
4 July 2020

Alles top verlopen

Jacco Smulpaap
29 June 2020

via de app van Kip2day een bestelling geplaatst. De app is overzichtelijk en de bestelling kwam ook snel tot stand. De bestelling kun je direct per bank betalen. Dus dat was makkelijk. Ik zag ook dat er een gelegenheid was om fooi te kunnen geven. Ik heb hier geen gebruik van gemaakt. Ik geef liever spontaan iets aan de eten bezorger. Een half uur na bestelling werd er op de deur geklopt en de vriendelijke bezorger van Kip2day was er met het eten. Hij wenste me smakelijk eten en een prettige dag. volgens de geldende voorschriften zette hij de papieren tas met eten voor de deur en stond op afstand de gang van zaken te bekijken. Bij controleren van de bestelling kwam ik tot de conclusie dat die goed uitgevoerd was. De kipnuggets waren erg lekker en goud bruin gebakken. Temperatuur was zeer goed. Friet lekker goed gebakken hoge temperatuur. Berenhap satésaus van cafetaria kwaliteit. Smakelijk, warm en goed gebakken. Natuurlijk bestel als ik weer in the mood ben bij Kip2day. Het

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

C.OOSTERBROEK
27 June 2020

Voor herhaling vatbaar erg lekker.

Edwin
20 June 2020

Om 18.45 een mailtje dat de verwachte bezorgtijd 19.50 is. Dus kiezen we ervoor om ervoor om eerst de hond uit te laten. Om 19.05 wordt de bestelling reeds bezorgd! Gevolg: verpieterde halfwarme wedges nadat mijn wederhelft weer terug is van het uitlaten. Verder de kippeling ( te) zout.

Jenny Duijf-Flobbe
15 June 2020

Het eten was heerlijk. Fijn dat er rekening werd gehouden met minder zout. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jeffrey
12 June 2020

Dag, Eerste keer verkeerd bezorgd. Uiteraard kan dat gebeuren. 5 min. later kwam de juiste bestelling maar helaas was de kip lauw. Dit was nu de tweede donderdag achter elkaar dat we besteld hadden. Eerste keer was top. Gisteren helaas minder. Patat was wel heerlijk warm.

horstman ej
10 June 2020

was dit keer uitmuntend .hoop dat ik hier op kan blijven rekenen bij volgend bestellingen bedankt en goede zaken verder leliestraat 27

2 smulpapen
4 June 2020

vandaag via de app van kip2day een bestelling geplaatst. via de app is het makkelijk om te bestellen. na ongeveer een half uur na bestelling rinkelde de telefoon en een jongeman, werknemer van kip2day vertelde dat een besteld product niet op voorraad was. zoiets kan gebeuren en we kozen een alternatief uit het uitgebreide menu van kip2day. na ongeveer een 3 kwartier gewacht te hebben bracht een vriendelijke jongeman het eten. hij begroette ons en wenste ons een smakelijk eten. de bestelling die wij geplaatst hadden was correct uitgevoerd. de bestelling was zowat allemaal lekker. alle gerechten waren goed van temperatuur. de gegratineerde aardappelen vonden we een tikkie minder maar goed te eten. De halve haan was goed gegaard en kon je het vlees van de botten zuigen zo mals. de kipnuggets welke wij erg lekker vinden van kip2day waren goudbruin gebakken en gingen er in als koek. wij denken dat kip2day de lekkerste kipnuggets heeft. patat warm, goed gebakken, niet te hard niet te slap en

Sarah
30 May 2020

Altijd snel, goed warm en heerlijk!! Mijn favoriet!

Monique hendriks
26 May 2020

Jammercdat ze het drinken er niet bij hebben gedaan die je krijgt bij online bestellingen maar het eten is altijd super goed 😊

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
25 May 2020

Heerlijk gegeten. Alleen jammer dat, hoewel we binnen 5 minuten afstand wonen, toch bezorgkosten moeten betalen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce Van Steenselen
24 May 2020

We hebben ervan genoten.!!! Super goed!

claudy
21 May 2020

De service van Kip2day is uitstekend, snel bezorgd en lekker van smaak. Daarbij kreeg ik ook nog een kip kroket aangeboden. Dank jullie wel en veel succes voor de toekomst. Groetjes Claudy

Marieke
20 May 2020

Altijd prima en snelle levering!

Scott
19 May 2020

was super lekker. alleen de patat had iets krokanter gemogen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

adrie
18 May 2020
RW
17 May 2020

Lekkere maaltijd en goede service

Wessel
17 May 2020

Heerlijk gegeten alles wat op tijd klaar en super warm!

Lourens
16 May 2020
Hinrie
14 May 2020
Sabine
11 May 2020
Bas Jongman
3 May 2020

Heerlijk gegeten. Alleen zaten er perongeluk kaaskroketjes ipv aardappelkroketjes bij de bestelling.

johan
27 April 2020

Op tijd klaar dus warm en lekker.(zoals altijd).

Hinrie
27 April 2020
Ronald
25 April 2020

Er lekker, en ruim voldoende. Blijft constante kwaliteit.

Annr
25 April 2020

Bezorging duurde iets langer dan normaal, maar lekker, goed en warm eten zoals altijd! Frietjes lekker knapperig.

kroes
24 April 2020

Super besteld en 10 minuten later bezorg en alles netje verpakt

Melvin
21 April 2020
lies
20 April 2020

was weer heerlijk !!

johan
17 April 2020
Sabine
17 April 2020
horstman
15 April 2020

helemaal top, of het nu online besteld word of telefonisch. altijd correcte behandeling medewerkers en eten is om te smullen. zeker in deze moeilijke tijd niet eenvoudig.blijf zo doorgaan zou ik zeggen.

adrie
14 April 2020
Rika Visscher
12 April 2020

Heerlijk eten en goede en snelle bezorging

Marijke
8 April 2020

Zelfs vroeger dan gevraagd! Goede kwaliteit, lekkere tomaat, ui en komkommer. Genoeg!

Reaction from Kip2day

Goedendag, Hartelijk dank voor u feedback als u zo tevreden was waarom geeft u bij bij beiden dan 1 ster ? Graag hoor ik van u. met vriendelijke groet Robert kip2day

Ruth
7 April 2020

Bestelling was sneller dan verwacht. Nog lekker warm en de producten zijn altijd heerlijk! Ik ben zeer tevreden! (klein dingetje; de extra kipkroket was vergeten)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lourens
6 April 2020

Duidelijke site! Vlotte levering en het belangrijkste: Heerlijk gegeten en mooie porties!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

gonny
5 April 2020
Maria
4 April 2020

Heerlijk! Lekker krokant. Goed warm. Op tijd bezorgd. Zeker een aanrader! Wij gaan vaker bestellen. Kinderen zijn er ook dol op.

Anne
4 April 2020

Altijd snel bezorgd en top kwaliteit, vooral de knapperige frietjes.

adrie
3 April 2020
Martijn Koopman
1 April 2020

Heerlijk gegeten, we hebben de fried hot wings en de spareribs gehad. Beide heerlijk, grote porties en het vlees viel letterlijk van de spareribs af

Wim
29 March 2020

Prima gegeten Vlot en keurig bezorgd

johan
28 March 2020
Diana Ruitenberg
26 March 2020

Goede sevice ben heel erg tevreden...

Liesbeth
23 March 2020

Het was heerlijk, lekker op smaak. De frietjes waren lekker knapperig en gekruid. Jammer dat ze hier niet bezorgen maar ophalen ging prima.

Sabine Strating
21 March 2020

Top zoals altijd, zelfs in deze bizarre tijden

Bas
20 March 2020

Mooi op tijd. Gegrilde hotwings zijn altijd heerlijk!

Ruben
19 March 2020

Als altijd, zeer goed!

J.Beltman
12 March 2020

Jammer dat jullie niet bij ons in Heino zitten dan zou ik bijna elke dag kip bij jullie gaan halen top!

frederique van rennes
7 March 2020

Heerlijk de kip. Patat alleen wat weinig.

Ton
4 March 2020

Heerlijk gegeten, en snel bezorgd !