Beoordelingen van Kip2day Zwolle

Recente recensies van Kip2day Zwolle

5 sterren na 53 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Prijs kwaliteit verhouding goed

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles top verlopen

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

via de app van Kip2day een bestelling geplaatst. De app is overzichtelijk en de bestelling kwam ook snel tot stand. De bestelling kun je direct per bank betalen. Dus dat was makkelijk. Ik zag ook dat er een gelegenheid was om fooi te kunnen geven. Ik heb hier geen gebruik van gemaakt. Ik geef liever spontaan iets aan de eten bezorger. Een half uur na bestelling werd er op de deur geklopt en de vriendelijke bezorger van Kip2day was er met het eten. Hij wenste me smakelijk eten en een prettige dag. volgens de geldende voorschriften zette hij de papieren tas met eten voor de deur en stond op afstand de gang van zaken te bekijken. Bij controleren van de bestelling kwam ik tot de conclusie dat die goed uitgevoerd was. De kipnuggets waren erg lekker en goud bruin gebakken. Temperatuur was zeer goed. Friet lekker goed gebakken hoge temperatuur. Berenhap satésaus van cafetaria kwaliteit. Smakelijk, warm en goed gebakken. Natuurlijk bestel als ik weer in the mood ben bij Kip2day. Het

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar erg lekker.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.45 een mailtje dat de verwachte bezorgtijd 19.50 is. Dus kiezen we ervoor om ervoor om eerst de hond uit te laten. Om 19.05 wordt de bestelling reeds bezorgd! Gevolg: verpieterde halfwarme wedges nadat mijn wederhelft weer terug is van het uitlaten. Verder de kippeling ( te) zout.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Fijn dat er rekening werd gehouden met minder zout. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dag, Eerste keer verkeerd bezorgd. Uiteraard kan dat gebeuren. 5 min. later kwam de juiste bestelling maar helaas was de kip lauw. Dit was nu de tweede donderdag achter elkaar dat we besteld hadden. Eerste keer was top. Gisteren helaas minder. Patat was wel heerlijk warm.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was dit keer uitmuntend .hoop dat ik hier op kan blijven rekenen bij volgend bestellingen bedankt en goede zaken verder leliestraat 27

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vandaag via de app van kip2day een bestelling geplaatst. via de app is het makkelijk om te bestellen. na ongeveer een half uur na bestelling rinkelde de telefoon en een jongeman, werknemer van kip2day vertelde dat een besteld product niet op voorraad was. zoiets kan gebeuren en we kozen een alternatief uit het uitgebreide menu van kip2day. na ongeveer een 3 kwartier gewacht te hebben bracht een vriendelijke jongeman het eten. hij begroette ons en wenste ons een smakelijk eten. de bestelling die wij geplaatst hadden was correct uitgevoerd. de bestelling was zowat allemaal lekker. alle gerechten waren goed van temperatuur. de gegratineerde aardappelen vonden we een tikkie minder maar goed te eten. De halve haan was goed gegaard en kon je het vlees van de botten zuigen zo mals. de kipnuggets welke wij erg lekker vinden van kip2day waren goudbruin gebakken en gingen er in als koek. wij denken dat kip2day de lekkerste kipnuggets heeft. patat warm, goed gebakken, niet te hard niet te slap en

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd snel, goed warm en heerlijk!! Mijn favoriet!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammercdat ze het drinken er niet bij hebben gedaan die je krijgt bij online bestellingen maar het eten is altijd super goed 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen jammer dat, hoewel we binnen 5 minuten afstand wonen, toch bezorgkosten moeten betalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben ervan genoten.!!! Super goed!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service van Kip2day is uitstekend, snel bezorgd en lekker van smaak. Daarbij kreeg ik ook nog een kip kroket aangeboden. Dank jullie wel en veel succes voor de toekomst. Groetjes Claudy

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima en snelle levering!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was super lekker. alleen de patat had iets krokanter gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijd en goede service

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten alles wat op tijd klaar en super warm!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen zaten er perongeluk kaaskroketjes ipv aardappelkroketjes bij de bestelling.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar dus warm en lekker.(zoals altijd).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Er lekker, en ruim voldoende. Blijft constante kwaliteit.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde iets langer dan normaal, maar lekker, goed en warm eten zoals altijd! Frietjes lekker knapperig.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super besteld en 10 minuten later bezorg en alles netje verpakt

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal top, of het nu online besteld word of telefonisch. altijd correcte behandeling medewerkers en eten is om te smullen. zeker in deze moeilijke tijd niet eenvoudig.blijf zo doorgaan zou ik zeggen.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede en snelle bezorging

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs vroeger dan gevraagd! Goede kwaliteit, lekkere tomaat, ui en komkommer. Genoeg!

Reactie van Kip2day:Goedendag, Hartelijk dank voor u feedback als u zo tevreden was waarom geeft u bij bij beiden dan 1 ster ? Graag hoor ik van u. met vriendelijke groet Robert kip2day

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was sneller dan verwacht. Nog lekker warm en de producten zijn altijd heerlijk! Ik ben zeer tevreden! (klein dingetje; de extra kipkroket was vergeten)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke site! Vlotte levering en het belangrijkste: Heerlijk gegeten en mooie porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Lekker krokant. Goed warm. Op tijd bezorgd. Zeker een aanrader! Wij gaan vaker bestellen. Kinderen zijn er ook dol op.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel bezorgd en top kwaliteit, vooral de knapperige frietjes.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, we hebben de fried hot wings en de spareribs gehad. Beide heerlijk, grote porties en het vlees viel letterlijk van de spareribs af

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten Vlot en keurig bezorgd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sevice ben heel erg tevreden...

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, lekker op smaak. De frietjes waren lekker knapperig en gekruid. Jammer dat ze hier niet bezorgen maar ophalen ging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd, zelfs in deze bizarre tijden

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Gegrilde hotwings zijn altijd heerlijk!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, zeer goed!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat jullie niet bij ons in Heino zitten dan zou ik bijna elke dag kip bij jullie gaan halen top!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk de kip. Patat alleen wat weinig.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en snel bezorgd !