Beoordelingen van Kip2day Zwolle

Recente recensies van Kip2day Zwolle

5 sterren na 193 reviews

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

S ochtend besteld om te bezorgen om 20.00 maar niets ontvangen..

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was nog heel warm doen we aankwamen op werk alles was heerlijk 🤤 iedereen heeft ervan genoten

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk 👍🏼

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd kwaliteit. Altijd vriendelijk

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet goed warm. Lauwe wedges . Kip leek opgewarmd niet krokant slap dus. Had dit al es eerder aangegeven . Toch jammer heb wel es betere bestellingen ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kipnuggys waren veel te hard gebakken niet gewent van jullie kon ze niet eens afbijten

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect lekker mals warm gegeten. Ik Ga vaker hier bestellen.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn, dus erg lekker en mooi op tijd en altijd lekker warm bezorgd.

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker warm, knapperig en vers. Prima

, 22-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was later als gevraagd, kroket enorm vet en patat lauw en slap. We bestellen geregeld, maar dit keer was alles helaas onder niveau.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Op tijd geleverd. Meer kun je niet wensen.

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Naast de kip waren de zoete aardappel frietjes waren heerlijk!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd nog lekker warm

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Fan van de kruiden op de patat. Jammer genoeg bezorgen ze niet in Stadshagen, maar ik rij er graag voor om.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Flinke porties.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk weer 👍🏼

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, bezorging keurig op tijd.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg mals en lekker. Binnen 20 minuten bezorgd

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat we meer als een uur moesten wacht niet gewend van jullie maar eten was heerlijk 😁😁😁

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke kip, vriendelijk personeel en snelle bezorging! Laatst zelf perongeluk de verkeerde sausjes besteld, en nog zo vriendelijk zijn om de goede te brengen ook top tent!!!

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg smakelijk en nog goed warm ook!

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super 👍🏼

, 11-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk kippetje en ook lekker warm ! Prima 👌🏼

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Heb nog wel een tip: op jullie site staat niet overal een plaatje bij hoe de menu's eruit zien. Dit zou wel fijn zijn.

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip2day is een heerlijke zaak, om je eens goed te verwennen met lekkere en goedkope, kipgerechten. De service is prima en het voedsel is snel thuis. Aanschuiven maar.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goh wat lekker zeg, alles was optijd heeeeeerlijk!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goed warm precies op tijd bezorgd.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er zat een flyer bij die me zo ongeveer voor aso uitmaakt omdat ik via thuisbezorgd heb bestelt, terwijl ik gewoon via de website heb besteld. Maakt opzich niet uit, kan gebeuren. Maar als je me uitmaakt voor iets wat ik niet ben, zorg dan in ieder geval dat de bestelling klopt en je niet producten met elkaar wisselt;)

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg de bestelling pas heel erg laat, nadat ik er over gebeld had, bezorgd. Op de website staat dat ze vanaf 15.00 bezorgen. Dat blijkt niet te kloppen. Ook 16.30 bleek niet haalbaar. Pas tegen 17.00 kreeg ik de bestelling. De bestelling was helaas niet compleet. Een portie patat en satésaus ontbraken. Toen moest ik daar weer achteraan bellen. De spareribs waren inmiddels koud. Ik kreeg de patat en satésaus wel vrij snel nabezorgd, maar het leuke was er wel vanaf. Nu moest mijn zoon de kipfrikandel en kipnuggets zonder saus eten. Voor veel geld veel gedoe dus. Ik kreeg de indruk dat ze niet echt op deze bestelling zaten te wachten. Ik heb bij kip2day.nl zelf besteld. Ik denk dat je via thuisbezorgd.nl veel betere service had gekregen.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was een half uur eerder bezorgt dan afgesproken

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima zoals gewend. Lekker.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

vriendelijke mensen,en de hapjes schalen waren top voor herhaling vatbaar

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 kippoten menu heerlijk en genoeg! En bestelling keurig op tijd!

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was gewoon goed😊👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom prima eten .Ruim belegde broodjes heerlijke wedges.Prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben genoten van het eten. We waren zelf wat aan de late kant. De medewerker van Kip2Day stond aan de weg op ons te wachten omdat het eten anders koud zou worden. Top service!

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer uitstekend zelfs mooi ruim op tijd

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere spareribs en hotwings. Snel bezorgd een aanrader voor iedereen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten zoals gewoonlijk. 👍🏻 Alleen deze keer wel heel erg veel zout over de wedges. Dat was en mag minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten..we gaan zeker nog een keer bestellen..vriendelijk personeel..goed eten

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel hier vaker en woon redelijk in de buurt. Krijg altijd alles 5 tot 10 minuten eerder en het smaakt altijd goed. Help deze lui de corona door zodat iedereen er nog vaker van kan genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging & alles kraakvers en warm, tevens de nieuwe Winky besteld en werkelijk een echte aanrader, volgende ronde weer!

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom top.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling Kwam 20 minuten te laat. Producten waren lauw en de kroketten geplet. Kortom een keer nooit weer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en altijd snel! Top weer!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De kip was erg lekker

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gekruide spareribs gegeten.

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het. En het eten was nog lekker heet

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was ditmaal keurig in orde.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stipt op tijd, goed eten en zeer betaalbaar . Met een glimlach werd er bezorgd . Ik haal niets meer bij de cafetaria om de hoek 😜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom top, heerlijke krokante (warme) Frites & snelle vriendelijke bezorging!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd goed, super snel en lekker met extra’s ook al geef je aan dat het niet hoeft. Altijd service die top is!! Bestellen, niet via de oranje jassen maar gewoon via de eigen website!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle bezorging, keurig verpakt & erg lekker, absolute aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kiphamburger met kaas was zoals altijd heerlijk, maar de wraps werkelijk niet te eten. Er zouden 2 grote wraps zijn, ging uit van wat kip, sla met wat saus. Het waren 4 zompige kleine wraps vol knoflooksaus met wellicht een stukje kip erin, maar heb ze na 2 happen saus maar weggegooid.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is heerlijk. Maar er klopt telkens iets niet. Al eerder over gebeld. Nu weer. Wij hoeven de appelmoes niet dus geef ik dat aan maar toch komt het telkens mee. Zonde want gaat Prullenbak in. Daarnaast de vraag : krijg je bij elk menu gratis product of per bestelling??

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vaak 5 sterren nu niet. Kip was uitgedroogd. Te lang in het warmhoudapparaat cq grill. Bezorging wederom prima op tijd.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijkheid van de site en vlotte bezorging. En natuurlijk uitstekende kwaliteit van de producten

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was op tijd klaar. Vriendelijk personeel. Eten was weer super.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was er snel door een vriendelijke bezorger en het was heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 sterren is om dat ik bij mijn menu geen salade en appelmoes zat. Normaal is alles goed voorelkaar maar nu dus niet.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, geweldig!!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima op tijd en lekker zoals wij gewend zijn.Fijnste kip van zwolle. Zo doorgaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip is veeeeeeel te zout. En kunnen jullie ook andere smaken ontwikkelen zodat er wat te kiezen valt? Gegrilde kip die ik gewend ben is niet zo nat als deze.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was zoals vanouds goed en de bezorging was ook goed sneller dan ik had verwacht

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd super vriendelijk en super eten, toppers!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste kippies van Zwolle.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals gewend prima eten en prima op tijd

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kippeling was erg (te) zout en de kipkroket mag wat smeuïger maar qua smaak was alles prima in orde! Bezorging was ook erg vlot, dat was prettig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en lekker. .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging is steeds 15 minuten voor afgesproken tijd. Dat is lastig.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon zoals altijd fingerlikking good LOL

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is altijd goed en snel, lekker en wat extra’s . Gewoon lekker via de eigen site bestellen. Top!!!

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel geleverd

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke kip, snelle bezorging, goede prijs.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer prima op tijd en lekker eten. De kip is vooral heerlijk. goed gaar en goed gekruid.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Jullie hebben klanten bij

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Borrelnootjes zijn heerlijk! Bezorging bijna altijd eerder dan verwacht, top!

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De maaltijd was perfect en ruim voldoende. Ik zal hier zeker nog terug komen.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kip! Lekker mals. En vriendelijk personeel, bestelling mooi op tijd klaar. Top!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker knapperige kip! Ook de kruiden waren smaakvol. De bezorging ging snel.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch!!

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling binnen de tijd geleverd, alleen de patatjes waren lauw en slap. Ga er vanuit dat het een incident is, want het is nog niet eerder gebeurd. Daarnaast was de rest lekker en goed warm.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te veel kruiden op de kip lippen en mond stonden in brand. en aangebrande kanten aan de kip

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen nog steeds niet bruikbaar de ING betaalapp

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk! Bezorging werd snel geleverd. 1 gerecht was verkeerd geleverd. Hiervoor gebeld en een vervangend gerecht werd kosteloos en wederom snel geleverd. Super service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vind het niet netjes dat ik na de vorige keer helemaal miks meer gehoort heb dat was mij toe gezegd

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd......geweldig!!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig! Voedsel fantastisch. Bezorging op tijd. Ik kom zeker terug!!

, 13-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals iedere keer, helemaal top!!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bijna iedere week een grote bestelling deze week voor 49euro bijna alles koud erg jammet

, 07-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima en de bezorging zeer op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk kippeling mocht iets krokanter

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel maar de kip leek opgewarmd want de kipendijen spiezen waaren extreem hard aan de zijkanten en de koppeling van boven ook. De rest was wel lekker

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eierballen waren helaas uitverkocht, maar dat stond niet op de site, werd gebeld dat ze er niet meer waren en er werd vervanging geregeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten zoals gewoon!! En sneller dan snel met de levering. Kortom, toppie

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was weer snel bezorgd het eten was uitstekend

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kip was echt kapot lekker met ruime porties. Ik had krieltjes besteld, die waren op en heb een lekker alternatief gekregen!! Alleen jammer was dat ze de saus waren vergeten ondanks dat ik daar wel betaald voor heb. Maar dat kan natuurlijk gebeuren!

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer snelle levering. TOP!!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is altijd geweldig, alleen als je bestelt via de website kannje als je een bepaalde e code invoeren voor een blikje of een kroket. Die doet het alleen nooit.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker en snel bezorgd

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te veel paneer om de kip waardoor ik geen kip meer proef. En probeer 's te variëren met smaken. Niet alleen mild, hot en superhot maar gebruik 's andere kruiden en specerijen. Denk dat ( potentiële ) klanten een breder smaakpallet hebben dan hot of minder hot. Wedges waren goed heet en krokant. Niks mis mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was teleurstellend. Levering was 20 minuten te vroeg, dus mijn zoon was nog niet thuis. Producten waren in een klein papieren zakje gestapeld waardoor bijna alles plat, kapot en zompig was.

, 26-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was helemaal top

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zou bezorgd worden om 18.15. Was er al om 17.45. Gast was er nog niet en dan is het jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

bestel al weer jaren daar en zoals gewoonlijk toppie. Goed warm en op tijd. Kip nergens zo lekker .Goed gegrild en gekruid

, 20-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en het was keurig op tijd!

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was iets te zout en de kippeling was meer doorgebakken/krokant als anders

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker de bezorging was op tijd en de bezorger heel vriendelijk 👍🏼👍🏼

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede snelle service en heel lekkere kip en friet. Super lief dat ik er zelfs extra toetje en saus bij kreeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed, zoals altijd!

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke knapperige friet en de kippeling was perfect beetje krokant zoals het hoort en alles was perfect warm en snel bezorgd

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere 🐓 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Niet wat ik gewend was. Kipsaté viel tegen. Maar de bezorging was goed. Normaliter dikke vijf sterren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel er van de bestelling niet alles geleverd was, toch 5 sterren, omdat na mijn telefoontje, deze supersnel nabezorgt werd. Het eten was, zoals gewoonlijk weer top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten. Prijs kwaliteit verhouding goed

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles top verlopen

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

via de app van Kip2day een bestelling geplaatst. De app is overzichtelijk en de bestelling kwam ook snel tot stand. De bestelling kun je direct per bank betalen. Dus dat was makkelijk. Ik zag ook dat er een gelegenheid was om fooi te kunnen geven. Ik heb hier geen gebruik van gemaakt. Ik geef liever spontaan iets aan de eten bezorger. Een half uur na bestelling werd er op de deur geklopt en de vriendelijke bezorger van Kip2day was er met het eten. Hij wenste me smakelijk eten en een prettige dag. volgens de geldende voorschriften zette hij de papieren tas met eten voor de deur en stond op afstand de gang van zaken te bekijken. Bij controleren van de bestelling kwam ik tot de conclusie dat die goed uitgevoerd was. De kipnuggets waren erg lekker en goud bruin gebakken. Temperatuur was zeer goed. Friet lekker goed gebakken hoge temperatuur. Berenhap satésaus van cafetaria kwaliteit. Smakelijk, warm en goed gebakken. Natuurlijk bestel als ik weer in the mood ben bij Kip2day. Het

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor herhaling vatbaar erg lekker.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.45 een mailtje dat de verwachte bezorgtijd 19.50 is. Dus kiezen we ervoor om ervoor om eerst de hond uit te laten. Om 19.05 wordt de bestelling reeds bezorgd! Gevolg: verpieterde halfwarme wedges nadat mijn wederhelft weer terug is van het uitlaten. Verder de kippeling ( te) zout.

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Fijn dat er rekening werd gehouden met minder zout. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dag, Eerste keer verkeerd bezorgd. Uiteraard kan dat gebeuren. 5 min. later kwam de juiste bestelling maar helaas was de kip lauw. Dit was nu de tweede donderdag achter elkaar dat we besteld hadden. Eerste keer was top. Gisteren helaas minder. Patat was wel heerlijk warm.

, 10-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was dit keer uitmuntend .hoop dat ik hier op kan blijven rekenen bij volgend bestellingen bedankt en goede zaken verder leliestraat 27

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

vandaag via de app van kip2day een bestelling geplaatst. via de app is het makkelijk om te bestellen. na ongeveer een half uur na bestelling rinkelde de telefoon en een jongeman, werknemer van kip2day vertelde dat een besteld product niet op voorraad was. zoiets kan gebeuren en we kozen een alternatief uit het uitgebreide menu van kip2day. na ongeveer een 3 kwartier gewacht te hebben bracht een vriendelijke jongeman het eten. hij begroette ons en wenste ons een smakelijk eten. de bestelling die wij geplaatst hadden was correct uitgevoerd. de bestelling was zowat allemaal lekker. alle gerechten waren goed van temperatuur. de gegratineerde aardappelen vonden we een tikkie minder maar goed te eten. De halve haan was goed gegaard en kon je het vlees van de botten zuigen zo mals. de kipnuggets welke wij erg lekker vinden van kip2day waren goudbruin gebakken en gingen er in als koek. wij denken dat kip2day de lekkerste kipnuggets heeft. patat warm, goed gebakken, niet te hard niet te slap en

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd snel, goed warm en heerlijk!! Mijn favoriet!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammercdat ze het drinken er niet bij hebben gedaan die je krijgt bij online bestellingen maar het eten is altijd super goed 😊

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen jammer dat, hoewel we binnen 5 minuten afstand wonen, toch bezorgkosten moeten betalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben ervan genoten.!!! Super goed!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De service van Kip2day is uitstekend, snel bezorgd en lekker van smaak. Daarbij kreeg ik ook nog een kip kroket aangeboden. Dank jullie wel en veel succes voor de toekomst. Groetjes Claudy

, 20-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima en snelle levering!

, 19-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was super lekker. alleen de patat had iets krokanter gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maaltijd en goede service

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten alles wat op tijd klaar en super warm!

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Alleen zaten er perongeluk kaaskroketjes ipv aardappelkroketjes bij de bestelling.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar dus warm en lekker.(zoals altijd).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Er lekker, en ruim voldoende. Blijft constante kwaliteit.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde iets langer dan normaal, maar lekker, goed en warm eten zoals altijd! Frietjes lekker knapperig.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super besteld en 10 minuten later bezorg en alles netje verpakt

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

was weer heerlijk !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helemaal top, of het nu online besteld word of telefonisch. altijd correcte behandeling medewerkers en eten is om te smullen. zeker in deze moeilijke tijd niet eenvoudig.blijf zo doorgaan zou ik zeggen.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en goede en snelle bezorging

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs vroeger dan gevraagd! Goede kwaliteit, lekkere tomaat, ui en komkommer. Genoeg!

Reactie van Kip2day:Goedendag, Hartelijk dank voor u feedback als u zo tevreden was waarom geeft u bij bij beiden dan 1 ster ? Graag hoor ik van u. met vriendelijke groet Robert kip2day

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was sneller dan verwacht. Nog lekker warm en de producten zijn altijd heerlijk! Ik ben zeer tevreden! (klein dingetje; de extra kipkroket was vergeten)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke site! Vlotte levering en het belangrijkste: Heerlijk gegeten en mooie porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Lekker krokant. Goed warm. Op tijd bezorgd. Zeker een aanrader! Wij gaan vaker bestellen. Kinderen zijn er ook dol op.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel bezorgd en top kwaliteit, vooral de knapperige frietjes.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, we hebben de fried hot wings en de spareribs gehad. Beide heerlijk, grote porties en het vlees viel letterlijk van de spareribs af

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten Vlot en keurig bezorgd

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sevice ben heel erg tevreden...

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, lekker op smaak. De frietjes waren lekker knapperig en gekruid. Jammer dat ze hier niet bezorgen maar ophalen ging prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Top zoals altijd, zelfs in deze bizarre tijden

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd. Gegrilde hotwings zijn altijd heerlijk!

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd, zeer goed!

, 12-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat jullie niet bij ons in Heino zitten dan zou ik bijna elke dag kip bij jullie gaan halen top!

, 07-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk de kip. Patat alleen wat weinig.

, 04-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, en snel bezorgd !